Dobrodošli u potragu za poslom

Portal „Posao za sve“ je prvi portal specijaliziran za zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Od 2021. godine krećemo sa osiguravanjem mjesta na kojem osobe s invaliditetom mogu potražiti posao, uvjereni da će ih ocjenjivati isključivo na temelju njihovih vještina i iskustva. Objavljivanje životopisa i traženje poslova su besplatni.

Počnite s traženjem posla – uploadajte svoj životopis (u .word ili .pdf formatu) te odaberite “Spremi”. Vaš životopis bit će spremljen u našu bazu i time dostupan poslodavcima koji traže zaposlenika kao što ste to Vi! Jednostavno je i uvijek besplatno.USLUGE ZA POSLOPRIMCE

 1. PRONALAZAK POSLODAVCA

  – prema tvojim sklonostima, vještinama i znanjima povezati ćemo te s poslodavcima koji imaju potrebu za zapošljavanjem. Možeš postaviti svoj životopis koji onda mogu potencijalni poslodavci pregledavati no i ukoliko sam pronađeš oglas za posao koji te zanima mi možemo stupiti u vezu s dotičnim poslodavcem i objasniti mu prednosti zapošljavanja osoba s invaliditetom.

 2. COACHING

  – razgovor sa stručnom osobom u okviru kojeg će se raditi na planu i programu tvog razvoja i osobnih potencijala u privatnom i poslovnom smjeru. Termini se dogovaraju individualno.

 3. POKRETANJE SVOJE TVRTKE

  – mi ti nudimo pomoć da otvoriš vlastiti posao, da naučiš izrađivati poslovne planove, upravljaš financijama, iskoristiš poticaje različitih institucija i od svoje ideje napraviš posao.

 4. EDUKACIJSKI CENTAR

  – u sklopu Centra pružamo ti mogućnost razvoja tvojih različitih vještina kroz sudjelovanje u treninzima, stručnim skupovima i edukacijama.

Kontakt

Obratite nam se mailom ili telefonski na broj +385 91 516 0489.

Posjetite našu web stranicu – CENTAR ZA RAZVOJ VRIJEDNOSTI kojoj je cilj pobiljšati kvalitetu života osobama s invaliditetom te ih integrirati u društvom. Na jednom mjestu stranica prezentira sve korisne informacije i usluge odraslim osobama s invaliditetom, ali i djeci s teškoćama u razvoju te njihovim obiteljima.